در اکثر کشورهای دنیا مخصوصا کشورهای اروپایی یک لاین مخصوص در خیابان ها و پارک ها برای اسکیت و دوچرخه وجود دارد من یادم میاد تو ایران خودمون هم یک مدت کوتاهی یک لاین سبز رنگ توی بلوار کشاورز برای دوچرخه و اسکیت داشتیم که متاسفانه دیگه نداریم یعنی جاش هنوز هست و لی هر کی از جونش سیر شده می تواند برود جدا اسکیت کند -
تابستان امسال چینی ها یک سری مدل دادند تو بازار که کفش ها رو اگر توی یک سالن های شفاف رقص هم به پا کنید با فشار زیاد بر روی کف پا حرکت می کنند یعنی کفش اصلا قابلیت سر خوردن را ندارد می توانید از اینها استفاده کنید که بگویند کفش دارید و تعادلتان هم عالیه
من اسکیت و اسکی رو چمن رو هم دوست دارم چون حتی اگه بخورید زمین هم هیچی تان نمیشه - یادتان باشه یک جاهایی نمیشه اسکیت نکرد یا بهتر بگم در یک سری موقعیت ها نمی توانید اسکیت کنید
1- زمین های آغشته به روغن
2- زمین های خیس
3- با چرخ های ژله ای نمی توانید روی آسفالت اسکیت کنید چون پدر کفش را در میاورید

4- جاهایی که خانم ها اسکیت می کنند ( آقایان مزاحم نشوند ) - می توانید اسکیت کنید ولی بی ادب محسوب می شوید

5- زمین های سنگی ( منظورم سنگ هایی است که سطح ناصاف دارند و برای پوشش کف حیاط منازل استفاده می شوند ( البته به مرور زمان متوجه می شوید که روی بعضی از این سطوح توانایی اسکیت کردن را دارید.
6- زمین هایی که سطح شان قابلیت ارتجاع دارند یا به قول مهندسین امکان شکم دادن در آنها وجود دارد ( بیشتر در سالن های سرپوشیده با این مشکل مواجه می شویم ) البته زمانی که اسکیت می کنید می توانید کف این سالن ها را اینطوری امتحان کنید که روی سطح بپرید یا بالا و پایین بروید و به سطح فشار بیاورید تا ببینید حرکت دارد یا نه
در کل می توانید تو این سطوح اسکیت کنید ولی پدر کمر و عضلات چهار سر را در میاورید
موفق باشید و شاد
اسکیت کنید هر چقدر دلتان می خواهد