اولین انجمن تخصصی اسکیت ایران  

آخرين ارسالات تالار

بازگشت   اولین انجمن تخصصی اسکیت ایران > اخبار و گفتگو > مصاحبه - Interviews

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-23-2009, 09:40 PM   #1 (-)

مدیر کل سایت

Amir آواتار ها

تشکر از کاربران: 0
تشکر شده 35 بار در 23 پست
Activity Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
0/0 sssss3354
Thumbs up مصاحبه با سهند رئیسی عضو باشگاه سیتی ران - Emil

س . قبل از هر چیز اول خودت رو معرفی کن؟

سلام میکنم به همهٔ دوستانو کسانی که دارن این مصاحبه میخونن ، من سهند رئیسی هستم متولد ۱۳۷۱/۰۹/۲۳ ، ۳ سال هست که اسکیت حرفهای کار میکنم

س . در چه رشته ای تحصیل می کنی؟ و آیا راضی هستی؟

من در رشتهٔ ریاضی فیزیک درس میخونم ساله سوم دبیرستان

س . یادت هست اولین اسکیتی که خریدی چی بود؟

اولین اسکیتی که تفریحی خریدم رللربلد س انرژی .از وقتیم که حرفهای اسکیت را شروع کردم اولیش بلتی بود،

س . از کی به اسکیت و اون هم اسکیت سرعت علاقه مند شدی؟

من کاملا به صورت اتفاقی وارد اسکیت شدم، و تا مدتها فقط تمرین میکردم تا اینکه خود به خود تو رشتهٔ سرعت چنتا مقام آوردم .زمانشم تقریبا ۲ ساله که صورت کار میکنم

س . مشوقت چه کسی یا کسانی تا بحال بوده اند؟

دوست خوبم جواد گلزد که واقعا به من کمک کرد و از من یه حرفهای سخت و واقعا همیشه مدیونش هستمو خیلی چیزمو در زندگی از اون دارم

س . کدوم اسکیت باز خارجی تحت تاثیرت قرار داده در این چند ساله؟ چرا ؟

خوب تو این چند ساله جوی منتیا واقعا درخشید و همهٔ دنیا رو تحت تاثیر قرار داده اما در آسیا من از قهرمان کرهای نون جویی یاو ، خیلی خوشم میاد

س . الگوی وزرشیت در اسکیت کیه ؟

واقعا من همیشه آقا مسعود رو سر لوحهٔ کار خودم قرار میدم ، و از آرزوهام هست که بتونم روزی مثل آقا مسعود بشم و این برای من بزرگترین افتخار،

س . چند ساعت در روز تمرین میکنی و کجا؟

من روز های فرد 5 ساعت و روزهای زوج 2:30 دقیقه

س . چگونه به عضویت تیم سیتی ران درآمدید؟

زمانی که من واسه مسابقات قهرمانی کشور به تهران اومده بودم در اوایل تابستون ۸۸ آقا مسعودو دیدم،آنجا با آقا مسعود صحبت کردم، و آقا مسعود هم از شناختی که از من داشتن قبول کردن که شاگردشون باشم،و من تونستم این افتخاررو داشته باشم که بیام و وارد تیم ذان سیتی ران شم.

س . با کدوم از هم باشگاه هات راحت هستی و بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنی؟

خوب من با علی دلاوری جدا از هم تیمی بودنمون رابطهٔ خیلی خوبی دارم و همیشه باهم صمیمی هستیم ، اما من واقعا از شخصیت و اخلاق یاسر مربی خیلی خوشم میاد و رابطهٔ صمیمیای باهم داریم در طول این زمان کمی که باهم هستیم،

س . جوِ تیم سیتی ران در مسابقات باشگاهی چگونه میباشد ؟

واقعا یه جّو فوقالعاده با شاد و پر انرژی و در این حل جدی داره ، که به نظر من این باعث بی نزیر شدن این تیم میشه ، جذبهٔ این تیم اینقد بالاس که زمان مسابقه بچهای سیتی ران هر کسی که اونجا باشه تشویقشون میکنن، انگار که همه خودشونو از سیتی ران میدونن.

س . یک خاطره تلخو شیرین تعریف کن؟

خوب واسه ما اسکیتیها هیچ خاطرهای تلخ تر از زمین خردنمون نیست ، من هم از بقیه مستثنا نیستم.

قرار شده بود که یه مسابقه قهرمانی برگزار بشه که آقای وزیری هم بودن و من اولین بار بود که ایشونو میدیدم ،با بدنی کاملا آماده و با چهرهٔ کاملا نه آشنا وارد زمین شدم ، اولین مسابقم ۵۰۰متر بود، که بسیار خوب شروع کردم ، اما سر ۴۰۰ متر تو اور خوردم زمین و بدجوری زخمی شدم،فکم ۱۳ تا بخیر خورده روی زنوهمو کافه دستم کاملا کنده شده بود ، اما ادامه آدامو سوم شدم ، اما خاطرهٔ شیرین تو همون مسابقه بعد از این اتفاق سریع به بیمارستان رفتیمو منو پانسمان کردن فکمو بخیه زدن ایو من به مسابقههای بدیم رسیدم، و بقیه مسابقه هم اول شدم، و همونجا بود که به اولین اردوی تیم مللیم دعوت شدم

س . بعد از اسکیت تفریح و سرگرمی هات چیا هستن؟

من بعده اسکیت عشق اسکی هستم ، و هر جمع هم به تفریح دلخواهم میرم ،

س . آیا کار (تمرین ) کردن با مسعود نیکمهر سخته یا آسون ؟

هم آسونه هم سخت ، از نظر فشار تمرین سخته و هرکسی دوام نمیاره ، اما با روحیهای که آقا مسعود میده همه چی اسون میشه

س . به نظرت دوری مسافت در روندی تمرینی ات تاثیر گذاشته یا خیر؟شما در ساری و مربی در تهران ؟

اگر بگم بی تاثیر بوده دروغ گفتم ، چون وقتی آقا مسعود بالای سرم باشه تمرینتم بهتر پیش میره و من زمانی که تابستون آنجا تمرین میکردم بدن فوقالعاده آمادهای داشتم ،البته الانم تمرینتم خیلی خوب ایو با برنامههای آقا مسعود رکوردهای خوبی زدم ، اما تمرین کردن با جّو تیم سیتی ران و آقا مسعود یه لذت دیگهای داره ،

س . در حال حاضر چه اسکیتی میپوشی و معمولا از چه چرخ و لوازم جانبی استفاده میکنی؟

من در حال حاضر از اسکیتهای سیتی ران استفاده میکنم ، و همچنین از چرخ و استرج ام پی سی

س . آیا از محصولات سیتی ران راضی هستی؟ چرا ؟

البته ، چون واقعا من همه چیو امتحان کردم ، اما هیچی سیتی ران و MPC نمیشه ، واقعا بی نظیر و برای من بهترین اسکیت بازان جهان.

س . چه ایده ای در باره بالا رفتن کیفیت اسکیت ایران داری؟

به نظر من باید اسکیت به مردم شناخته بشه ، در تو نشون داده بشه و مردم این رشتهٔ ورزشی و بشناسن، تا گرایش مسئولین و مردم به این رشته بیشتر بشه .

س . چه درخواستی ازمسئولین فدراسیون اسکیت داری؟

اول از همه از زحمات آقای وزیری که واقعا در این مدت زحمات زیادی کشیدن ممنونم ، اما هنوز برخی از مشکلات بر طرف نشده و بعضی از برنامه ریزیها اشتباهه، امیدوارم با تلاش همیشگیشون بتونن این مشکلات و حل کنن،

س . چه توصیه ای واسه نوجوانان و همسالانه تازه کار اسکیت داری؟

تمرین تمرین تمرین ، واقعا میتونن با تمرین به هر جایی که میخوان برسان ، فقط کافی که با توکل به خدا و پشتکار به سمت آرزوهشون حرکت کنن، و اطمینان داشته باشن که به اونها میرسن،

س . حرف نگفته ؟

تنها حرف نگفته اینه که جا داره همینجا از مسعود خان که زحمات زیادی کشیدن برای من و همچنان من در پیش ایشون شاگردی میکنم تشکر ویژه داشته باشم ، و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون مثل همیشه موفق و سر بلند باشن

س . در یک کلمه در مورد اینها بگو..؟

دوست : همیشه
پدر و مادر : زندگی

اسکیت : عشق

مسابقه : منتظرشم

رقابت یا رفاقت : رقابت با رفاقت
عشق : معنی زندگی
دروغ : متنفرم
گریه : بعضی وقت ها
آینده : به امیدش زنده ام
تلاش : سرلوحهٔ زندگیم

با آرزوی موفقیت روزافسون برای شما

گروه مسعود نیکمهر دات کام

Amir آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
انجمن سگ
 تبلیغات در انجمن سگ 09124608266
پاسخ

برچسب ها
emil, مصاحبه, با, باشگاه, رئیسی, ران, سهند, سیتی, عضو
فروشگاه آموزشی ورزشی
 تبلیغات در انجمن اسب 09124608266

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش