س . قبل از هر چیز اول خودت رو معرفی کن؟
سلام میکنم به همهٔ دوستانو کسانی که دارن این مصاحبه میخونن ، من سهند رئیسی هستم متولد ۱۳۷۱/۰۹/۲۳ ، ۳ سال هست که اسکیت حرفهای کار میکنم
س . در چه رشته ای تحصیل می کنی؟ و آیا راضی هستی؟
من در رشتهٔ ریاضی فیزیک درس میخونم ساله سوم دبیرستان
س . یادت هست اولین اسکیتی که خریدی چی بود؟
اولین اسکیتی که تفریحی خریدم رللربلد س انرژی .از وقتیم که حرفهای اسکیت را شروع کردم اولیش بلتی بود،
س . از کی به اسکیت و اون هم اسکیت سرعت علاقه مند شدی؟
من کاملا به صورت اتفاقی وارد اسکیت شدم، و تا مدتها فقط تمرین میکردم تا اینکه خود به خود تو رشتهٔ سرعت چنتا مقام آوردم .زمانشم تقریبا ۲ ساله که صورت کار میکنم
س . مشوقت چه کسی یا کسانی تا بحال بوده اند؟
دوست خوبم جواد گلزد که واقعا به من کمک کرد و از من یه حرفهای سخت و واقعا همیشه مدیونش هستمو خیلی چیزمو در زندگی از اون دارم
س . کدوم اسکیت باز خارجی تحت تاثیرت قرار داده در این چند ساله؟ چرا ؟
خوب تو این چند ساله جوی منتیا واقعا درخشید و همهٔ دنیا رو تحت تاثیر قرار داده اما در آسیا من از قهرمان کرهای نون جویی یاو ، خیلی خوشم میاد
س . الگوی وزرشیت در اسکیت کیه ؟
واقعا من همیشه آقا مسعود رو سر لوحهٔ کار خودم قرار میدم ، و از آرزوهام هست که بتونم روزی مثل آقا مسعود بشم و این برای من بزرگترین افتخار،
س . چند ساعت در روز تمرین میکنی و کجا؟
من روز های فرد 5 ساعت و روزهای زوج 2:30 دقیقه
س . چگونه به عضویت تیم سیتی ران درآمدید؟
زمانی که من واسه مسابقات قهرمانی کشور به تهران اومده بودم در اوایل تابستون ۸۸ آقا مسعودو دیدم،آنجا با آقا مسعود صحبت کردم، و آقا مسعود هم از شناختی که از من داشتن قبول کردن که شاگردشون باشم،و من تونستم این افتخاررو داشته باشم که بیام و وارد تیم ذان سیتی ران شم.
س . با کدوم از هم باشگاه هات راحت هستی و بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنی؟
خوب من با علی دلاوری جدا از هم تیمی بودنمون رابطهٔ خیلی خوبی دارم و همیشه باهم صمیمی هستیم ، اما من واقعا از شخصیت و اخلاق یاسر مربی خیلی خوشم میاد و رابطهٔ صمیمیای باهم داریم در طول این زمان کمی که باهم هستیم،
س . جوِ تیم سیتی ران در مسابقات باشگاهی چگونه میباشد ؟
واقعا یه جّو فوقالعاده با شاد و پر انرژی و در این حل جدی داره ، که به نظر من این باعث بی نزیر شدن این تیم میشه ، جذبهٔ این تیم اینقد بالاس که زمان مسابقه بچهای سیتی ران هر کسی که اونجا باشه تشویقشون میکنن، انگار که همه خودشونو از سیتی ران میدونن.
س . یک خاطره تلخو شیرین تعریف کن؟
خوب واسه ما اسکیتیها هیچ خاطرهای تلخ تر از زمین خردنمون نیست ، من هم از بقیه مستثنا نیستم.
قرار شده بود که یه مسابقه قهرمانی برگزار بشه که آقای وزیری هم بودن و من اولین بار بود که ایشونو میدیدم ،با بدنی کاملا آماده و با چهرهٔ کاملا نه آشنا وارد زمین شدم ، اولین مسابقم ۵۰۰متر بود، که بسیار خوب شروع کردم ، اما سر ۴۰۰ متر تو اور خوردم زمین و بدجوری زخمی شدم،فکم ۱۳ تا بخیر خورده روی زنوهمو کافه دستم کاملا کنده شده بود ، اما ادامه آدامو سوم شدم ، اما خاطرهٔ شیرین تو همون مسابقه بعد از این اتفاق سریع به بیمارستان رفتیمو منو پانسمان کردن فکمو بخیه زدن ایو من به مسابقههای بدیم رسیدم، و بقیه مسابقه هم اول شدم، و همونجا بود که به اولین اردوی تیم مللیم دعوت شدم

س . بعد از اسکیت تفریح و سرگرمی هات چیا هستن؟
من بعده اسکیت عشق اسکی هستم ، و هر جمع هم به تفریح دلخواهم میرم ،
س . آیا کار (تمرین ) کردن با مسعود نیکمهر سخته یا آسون ؟
هم آسونه هم سخت ، از نظر فشار تمرین سخته و هرکسی دوام نمیاره ، اما با روحیهای که آقا مسعود میده همه چی اسون میشه
س . به نظرت دوری مسافت در روندی تمرینی ات تاثیر گذاشته یا خیر؟شما در ساری و مربی در تهران ؟
اگر بگم بی تاثیر بوده دروغ گفتم ، چون وقتی آقا مسعود بالای سرم باشه تمرینتم بهتر پیش میره و من زمانی که تابستون آنجا تمرین میکردم بدن فوقالعاده آمادهای داشتم ،البته الانم تمرینتم خیلی خوب ایو با برنامههای آقا مسعود رکوردهای خوبی زدم ، اما تمرین کردن با جّو تیم سیتی ران و آقا مسعود یه لذت دیگهای داره ،
س . در حال حاضر چه اسکیتی میپوشی و معمولا از چه چرخ و لوازم جانبی استفاده میکنی؟
من در حال حاضر از اسکیتهای سیتی ران استفاده میکنم ، و همچنین از چرخ و استرج ام پی سی
س . آیا از محصولات سیتی ران راضی هستی؟ چرا ؟
البته ، چون واقعا من همه چیو امتحان کردم ، اما هیچی سیتی ران و MPC نمیشه ، واقعا بی نظیر و برای من بهترین اسکیت بازان جهان.
س . چه ایده ای در باره بالا رفتن کیفیت اسکیت ایران داری؟
به نظر من باید اسکیت به مردم شناخته بشه ، در تو نشون داده بشه و مردم این رشتهٔ ورزشی و بشناسن، تا گرایش مسئولین و مردم به این رشته بیشتر بشه .
س . چه درخواستی ازمسئولین فدراسیون اسکیت داری؟
اول از همه از زحمات آقای وزیری که واقعا در این مدت زحمات زیادی کشیدن ممنونم ، اما هنوز برخی از مشکلات بر طرف نشده و بعضی از برنامه ریزیها اشتباهه، امیدوارم با تلاش همیشگیشون بتونن این مشکلات و حل کنن،
س . چه توصیه ای واسه نوجوانان و همسالانه تازه کار اسکیت داری؟
تمرین تمرین تمرین ، واقعا میتونن با تمرین به هر جایی که میخوان برسان ، فقط کافی که با توکل به خدا و پشتکار به سمت آرزوهشون حرکت کنن، و اطمینان داشته باشن که به اونها میرسن،
س . حرف نگفته ؟
تنها حرف نگفته اینه که جا داره همینجا از مسعود خان که زحمات زیادی کشیدن برای من و همچنان من در پیش ایشون شاگردی میکنم تشکر ویژه داشته باشم ، و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون مثل همیشه موفق و سر بلند باشن
س . در یک کلمه در مورد اینها بگو..؟
دوست : همیشه
پدر و مادر : زندگی
اسکیت : عشق
مسابقه : منتظرشم
رقابت یا رفاقت : رقابت با رفاقت
عشق : معنی زندگی
دروغ : متنفرم
گریه : بعضی وقت ها
آینده : به امیدش زنده ام
تلاش : سرلوحهٔ زندگیم
با آرزوی موفقیت روزافسون برای شما